diumenge, 14 de març de 2010

Posa cara al teu perfil

Ets un autor? Has escrit algun llibre, sigui de la temàtica que sigui? Doncs et convidem a posar cara al teu perfil!

A LibraryThing convergeixen les biblioteques personals de milions de persones. És un lloc de trobada per a lectors de tota mena de gustos. I, com tu ja saps, als lectors ens agrada conèixer una mica de la vida dels autors, veure'ls la cara i saber-ne les principals fites biogràfiques. Res que no s'expliqui a les solapes dels llibres impresos.

LibraryThing ens posa a disposició una pàgina per a cada autor però, ai las!, la llei de propietat intel·lectual ens impedeix afegir-hi gran cosa més enllà del gènere, la data de naixement i quatre enllaços. Cap foto que no sigui pròpia, cap text copiat de les cobertes. I això ens resulta força frustrant especialment en el cas dels autors que sentim més propers.

És per aquest motiu que et proposem venir a la plataforma, fer-te'n membre (és gratuït fins a 200 llibres), mirar la teva pàgina, fer-te-la teva afegint-hi la informació que consideris oportuna i, si et ve de gust, incorporar al teu perfil les teves obres perquè en puguem veure la col·lecció completa.

Què et sembla? No és una bona oportunitat per una mica d'esforç? Els lectors potencials i reals t'ho agrairem :-)

1 comentari:

Gamoia ha dit...

Us agrairem qualsevol ajuda en escampar aquesta campanya per tal d'arribar a tots els autors catalans.

Si algun autor no veu clar que tingui temps per entrar a LibraryThing i tanmateix voldria autoritzar l'ús d'una fotografia i alguna nota biogràfica, només cal que ens deixi un comentari aquí i ens posarem en contacte per resoldre el tema sense causar-li cap entrebanc.

Publica un comentari